| ISBN | : 9789753525176 |
| Barkod | : 9789753525176 |
| Marka | : Pınar Yayınları |
| Kitap Türü | : İslam Diğer |
| Sayfa Sayısı | : 96 |
| Kitap Dili | : Türkçe |
| Kapak Türü | : AMERİKAN |
| Kapak Rengi | : CMYK |
| Kapak Gramajı | : 230 |
| En ve Boy | : 135X210 mm |
| Selefon Türü | : MAT SELEFON |
| Stok Durumu | : Stokta Var |
İslam davetçilerinin yardımcı etkenlere aldanıp da tam anlamıyla hazırlanmayı, yanlarına yeterli azığı almayı ihmal etmemeleri gerekmektedir.
Ancak, bu "azık" nedir? O, tek azık olan takva azığıdır.
O, Allahın hakikatinin bilincinde olmaktır. O, doğrudan Allah ile irtibatlı olmaktır. Allahın verdiği söze mutlak olarak inanmaktır.
"Müminlere yardım etmek ise bizim üzerimize bir haktır." (Rûm: 47).
Bütün iş, mümin topluluğun Allahın kudretinden destek alarak yoluna devam etmesi ve Allahın vaadi dışında bir gerçeklik tanımaması ve Allahın rızasını kazanmayı ilk ve son hedef haline getirmesindedir.
Allahın düzenini gerçekleştirilmesi için çaba sarf edecek olan topluluk bu topluluk olacaktır. Fıtratın üzerine çöken cahiliye enkazını kaldıracak olan, yeryüzünde Allahın kelimesini yüceltecek olan ve onun nizamının komutasını teslim alacak olan topluluk da yine bu topluluk olacaktır.
